Το θαλάσσιο άλας, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, λαμβάνεται μέσω της αργής εξάτμισης του θαλασσινού νερού σε αλυκές. Αυξάνει την πυκνότητα στα γαλακτώματα και έχει σταθεροποιητικές ιδιότητες στα προϊόντα.
ΝΙΚΑΝΩΡΟΣ 33-35, ΧΑΡΙΛΑΟΥ
54250 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελλάδα
Το θαλάσσιο άλας, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, λαμβάνεται μέσω της αργής εξάτμισης του θαλασσινού νερού σε αλυκές. Αυξάνει την πυκνότητα στα γαλακτώματα και έχει σταθεροποιητικές ιδιότητες στα προϊόντα.