Τονωτική Λοσιόν Δεντρολίβανο για την Τριχόπτωση

Τονωτική Λοσιόν Δεντρολίβανο για την Τριχόπτωση

Αποδεδειγμένα πιο δυνατά, υγιή μαλλιά και μείωση της τριχόπτωσης
Το πιο παλιό μας προϊόν - αποδεδειγμένα αποτελεσματικό! Φυσικά εκχυλίσματα αντιμετωπίζουν τις αιτίες που προκαλούν τριχόπτωση ώστε να ενισχύσουν την ανάπτυξη και τον όγκο των τριχών, με φυσικό τρόπο.
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες
+65%

Πιο δυνατά μαλλιά*

*Αυτοαξιολόγηση μετά από 90 ημέρες
+33%

Μείωση της τριχόπτωσης*

*Αξιολόγηση ειδικών μετά από 90 ημέρες
Χρήση φυσικών εκχυλισμάτων από αμάραντο, χρένο και έλαιο δεντρολίβανου, μα όχι ισχυρές χημικές ουσίες. Ακούγεται σαν συνταγή από τα παλιά, όμως η Τονωτική Λοσιόν Δεντρολίβανο για την τριχόπτωση βοηθά τους πελάτες μας από το 1921. Δοκιμασμένο και δραστικό, χάρη στα δομικά συστατικά που διατηρούν την υγεία του δέρματος, μεταφέρουν θρεπτικά στοιχεία στις ρίζες των τριχών και τις κάνουν πιο δυνατές. Η επιστήμη απέδειξε αυτό που η εμπειρία μας δίδαξε πριν καιρό - και η νέα γενιά επωφελείται!

Οφέλη

Δυναμώνει τα μαλλιά, προσφέρει τόνωση στο δέρμα και θρέφει τις ρίζες των μαλλιών. Μειώνει την τριχόπτωση κι ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών. Με τονωτικό άρωμα δεντρολίβανου, που ταιριάζει σε άντρες και γυναίκες. Δερματολογικά ελεγμένα, πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά.

INCI

Πλήρης περιγραφή


Αλκοόλη
Εκχύλισμα Σέδου του Δριμύ
Έλαιο Δενδρολίβανου
Ανθρακικό Κάλιο
Λεμονίνη
Λιναλοόλη
Γερανιόλη
1 Από φυσικά αιθέρια έλαια
Περιποίηση για τις ξηρές άκρες

Πριν λουστείτε, κάντε μασάζ με τη Μάσκα Αναδόμησης με Βρώμη στις άκρες των μαλλιών σας και αφήστε να δράσει για 5 έως 10 λεπτά.

Λούσιμο των μαλλιών

Το μασάζ στο κεφάλι καθώς λούζεστε προσφέρει στις ρίζες των μαλλιών όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται

Χρήση conditioner

Η χρήση του Conditioner Αναδόμησης με Βρώμη ενισχύει τη φυσική αναδόμηση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Στέγνωμα των μαλλιών

Η χρήση υπερβολικής θερμότητας μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά. Στεγνώστε τα μαλλιά σας καλά με μία πετσέτα, πριν τα στεγνώσετε με πιστολάκι.

Μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού

Το μασάζ με την Τονωτική Λοσιόν Δεντρολίβανο για την Τριχόπτωση προσφέρει τόνωση στην επιδερμίδα κι ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών.