Λάδι Αναζωογόνησης Ρόδι

Λάδι Αναζωογόνησης Ρόδι

Πλούσιο αντιοξειδωτικό έλαιο, για κάθε ανάγκη του δέρματος και τη διατήρηση της λάμψης του
Μία θρεπτική, αναζωογονητική θεραπεία με θηλυκό άρωμα που εμπνέει τις αισθήσεις. Αποδεδειγμένα ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων του ώριμου δέρματος.
Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες
+50%

Αύξηση της ανανέωσης των κυττάρων*

*Αξιολόγηση μετά από 14 ημέρες
+13%

Αύξηση της ελαστικότητας*

*Αξιολόγηση μετά από 28 ημέρες
Προστατεύστε καθημερινά τη φυσική ομορφιά του δέρματός σας με αγνά, πλούσια έλαια. Το σοφό ρόδι αποθηκεύει την υγρασία όπου τη χρειάζεται, στην κρυφή καρδιά του καρπού του. Εμείς εκθλίβουμε το λάδι προσεχτικά από τους σπόρους του, για τις αντιοξειδωτικές και ρυθμιστικές ιδιότητές του. Αναζωογονητικά έλαια τζοτζόμπα, σησαμιού και μακαντάμια αναμιγνύονται με φρουτώδεις-φρέσκες νότες από πορτοκάλι, davana και βανίλια. Μία αρμονική πανδαισία αρώματος και αίσθησης στο δέρμα - για λαμπερό δέρμα.

Οφέλη

Ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, είναι αντιοξειδωτικό, προστατεύει από την ξηρότητα και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Λειαίνει το δέρμα κι ενισχύει την ελαστικότητά του. Εξαιρετική συμβατότητα, ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα. Πιστοποιημένα φυσικό, δίχως συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Έλαιο Σπόρων Jojoba

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Διαβάστε περισσότερα
Punica Granatum Seed Oil

Έλαιο Σπόρων Ροδιού

Punica Granatum Seed Oil

Διαβάστε περισσότερα

INCI

Πλήρης περιγραφή


Έλαιο Σπόρων Jojoba
Έλαιο Φύτρων Σίτου
Έλαιο Σπόρων Μακαντάμια
Εκχύλισμα Σπόρων Κεχριού
Λεμονίνη
Έλαιο Σπόρων Ροδιού
Ασαπωνοποίητα Μέρη Ελαιολάδου
Εκχύλισμα Ανθών Ηλίανθου
Λιναλοόλη
Κιτρονελλόλη
Γερανιόλη
Κιτράλη
Ευγενόλη
Κουμαρίνη
Φαρνεσόλη
1 Από φυσικά αιθέρια έλαια

Οδηγίες χρήσης: Ως καθημερινή περιποίηση του δέρματος, κάντε απαλό μασάζ με μικρή ποσότητα του έλαιου, σε νωπή επιδερμίδα, μετά το μπάνιο ή το ντους, με κυκλικές κινήσεις, με φορά προς την καρδιά. Για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, αναμείξτε δύο γεμάτα καπάκι με μισό ποτήρι γάλα.