ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ

Το νέο ντους χαλάρωσης λεβάντας περιποιείται και ηρεμεί


Λεβάντα: καταπραϋντική, εκλεκτή, φυσική. Διαύγεια και φρεσκάδα όπως το αγνό λινό στη ντουλάπα, όπως οι μπλε σκούρες επιφάνειες κάτω από τον ήλιο του Νότου, όπως αυτό που εμπιστεύεστε και αγαπάτε επί γενεές. Τρυφερά μπλε άνθη, τα οποία έχουν συλλεχθεί για την περιποίηση σώματος Weleda, προσφέρουν αληθινά αιθέρια έλαια για ευεργετική χαλάρωση.

Με τις υδάτινες σταγόνες μπορεί να εξασθενήσουν ακόμη και η ανησυχία και το άγχος: οι αισθήσεις χαλαρώνουν και ξαναβρίσκετε την εσωτερική σας ηρεμία. ΤΟ ΝΕΟ ΝΤΟΥΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ Ήπια σακχαροτασιενεργά καθαρίζουν το δέρμα πολύ απαλά κατά τη διάρκεια του ντους και εκλεκτό σησαμέλαιο προσδίδει μεταξένια απαλότητα. Απολαύστε την ήρεμη δύναμη της λεβάντας όποια στιγμή κι εάν επιθυμείτε να χαλαρώσετε.

Όποιος έχει διάθεση για ακόμα περισσότερη λεβάντα, μπορεί να ζήσει αυτή την εμπειρία στο ντους με το ΛΑΔΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ. Χαλαρώνει ευχάριστα το σώμα και το πνεύμα και χαρίζει έναν ήσυχο ύπνο. Πολύτιμο αμυγδαλέλαιο και εκλεκτό σησαμέλαιο διατηρούν την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Βουτήξτε στην καταπραϋντική δράση της έλλειψης βαρύτητας και την ευωδία του θεραπευτικού ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΛΕΒΑΝΤΑΣ. Στη θερμότητα και το νερό, τα φυσικά συστατικά βρίσκονται στις καλύτερες συνθήκες για να αναπτύξουν τη χαλαρωτική τους δράση. Η χαλαρωτική περιποίηση σώματος με λεβάντα της Weleda δεν περιέχει συνθετικά αρώματα ή συντηρητικά, ούτε πρώτες ύλες με βάση κάποιο ορυκτέλαιο και είναι πολύ φιλικά προς το δέρμα.