ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ

Ασφάλεια


Περισσότερα από 250 φαρμακευτικά φυτά από βιοδυναμικούς αγρούς συλλέγονται από το ανθρώπινο χέρι, κατεργάζονται επιστημονικά και στη συνέχεια τα συστατικά τους, το καθένα χωριστά δοκιμάζονται και πιστοποιούνται για την άριστη ποιότητά τους. Σε κάθε στάδιο παραγωγής δηλαδή από την αρχή της διαδικασίας τόσο στα μεμονωμένα συστατικά όσο και στα τελικά προϊόντα διενεργούνται συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι.

Στοιχείο-κλειδί του ποιοτικού ελέγχου που διεξάγει η εταιρεία, είναι η προσεκτική έρευνα στην αναζήτηση των πρώτων υλών που θα αποτελέσουν τη μαγιά που θα «πλάσει» ένα ποιοτικά άριστο προϊόν. Πρώτες ύλες που η WELEDA δεν μπορεί να καλλιεργήσει η ίδια, καλλιεργούνται σε υποστηριζόμενους πιστοποιημένους συνεταιρισμούς καλλιεργητών σε όλο τον κόσμο.

Ανεξάρτητα κλινικά και δερματολογικά τέστ πιστοποιούν την δραστικότητα και ασφάλεια των προϊόντων της Weleda. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων οφείλεται σε απολύτως φυσικά συστατικά τα οποία αλληλεπιδρούν και δυναμώνουν το ένα το άλλο. Ακριβώς επειδή εμείς δεν θεωρούμε την ποιότητα δεδομένη μπορείτε να είστε εσείς ήσυχοι!