ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ

Ποιότητα


Το όνομα Weleda αντιπροσωπεύει την υψηλής ποιότητας ολιστική περιποίηση του σώματος. Πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην παρασκευή φυσικών καλλυντικών κρύβονται σε πάνω από 90 προϊόντα. Ακολουθώντας την αρχή „Σε αρμονία με τον άνθρωπο και τη φύση“ η Weleda θεωρεί υποχρέωσή της να συμπεριφέρεται με υπευθυνότητα απέναντι στη φύση, προστατεύοντας την: Η υψηλή ποιότητα και διαθεσιμότητα των πρώτων υλών μας εξασφαλίζονται μέσα από τη βιοδυναμική καλλιέργεια στον ιδιωτικό μας κήπο θεραπευτικών βοτάνων, από πιστοποιημένες πηγές συλλογής σε άγρια μορφή και από τη στενή συνεργασία μας με μακροχρόνιους εταίρους. Εκτός από την οικολογική ποιότητα, ιδιαίτερος βάρος δίνουμε στην βιώσιμη διαχείριση των πόρων και το κοινωνικά αποδεκτό εμπόριο στα πλαίσια του fair trade. Αυτό ισχύει για κάθε επιμέρους τομέα της αλυσίδας παραγωγής.

Με την χρήση αποκλειστικά φυσικών αιθέριων ελαίων , για τις φυσικές συντηρητικές τους ιδιότητες , αποφεύγουμε την χρήση τεχνητών συντηρητικών όπως οι παραφίνες. Σχεδόν όλα τα προϊόντα φέρουν την διεθνή βιολογική πιστοποιήση BDIH, από την Ομοσπονδιακή Ένωση για τις βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες της Γερμανίας σχετικά με φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα περιποίησης σώματος και συμπληρώματα διατροφής.

Το σήμα ποιότητας ΒDIH για τα φυσικά συστατικά αποτελεί ασφαλή εγγύηση ποιότητας για κάθε παραγόμενο προϊόν ενώ τα βραβεία που έχει συγκεντρώσει η WELEDA διεθνώς, αποδεικνύουν τη μοναδικότητά τους.

Αποφεύγουμε συνειδητά τις συνθετικές χρωστικές και αρωματικές ουσίες και για τον αρωματισμό των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυσικά αιθέρια έλαια. Επίσης, δεν χρησιμοποιούμε συνθετικά ή «φυσικά» συντηρητικά, χρωστικές ουσίες, ορυκτά έλαια και γενετικά τροποποιημένα συστατικά στις πρώτες ύλες μας. Με συνεχείς ποιοτικούς και κλινικούς ελέγχους καταφέρνουμε να διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Περισσότερα από 30 προϊόντα έλαβαν από το ÖKOTEST „πολύ καλά“ και την καλύτερη αξιολόγηση „ενδεδειγμένο προϊόν“. Ο έταιρος ανεξάρτητος φορέας αξιολόγησης της Γερμανίας "Stiftung Warentest" έκρινε πολλές φορές τα προϊόντα ως "καλά" από πλευράς ποιότητας. Στην BioFach, την παγκόσμια έκθεση φυσικών προϊόντων, η Weleda έλαβε πολλές φορές το βραβείο „Προϊόν της Χρονιάς“ ενώ το 2004 έλαβε το „Βραβείο καινοτομίας“ για το αντιηλιακό γαλάκτωμα 15 με εντελβάις.