ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝΣυμβουλές > Προτάσεις περιποίησης

Εντατική περιποίηση


Περιποίηση σε βάθος για «άγρια» επιδερμίδα.

Χαλαρώστε τις αισθήσεις και το δέρμα σας το βράδυ, συνδυάζοντας ένα ατμόλουτρο για το πρόσωπο και μία μάσκα ομορφιάς. Αφού χρησιμοποιήσετε το γαλάκτωμα καθαρισμού με άγριο τριαντάφυλλο, απολαύστε ένα ατμόλουτρο με το κρεμώδες αφρόλουτρο με άγριο τριαντάφυλλο. Μετά από περίπου πέντε με δέκα λεπτά σκουπίστε απαλά το πρόσωπο. Απλώστε τη μάσκα στο ζεστό δέρμα του προσώπου και του λαιμού και αφήστε να δράσει για 30 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε τη μάσκα με μία υγρή κομπρέσα προσώπου και τονώστε με λοσιόν προσώπου με άγριο τριαντάφυλλο. Κατόπιν χαρίστε στο δέρμα σας την ιδιαίτερη φροντίδα της ενυδατικής κρέμας με άγριο τριαντάφυλλο. Με τον ήπιο τρόπο αυτό μπορείτε να νιώσετε υπέροχη χαλαρότητα.

Περιποίηση ανάπλασης της περιοχής του λαιμού

Το αμυγδαλέλαιο προσώπου ενδείκνυται για την εντατική περιποίηση ανάπλασης του ευαίσθητου δέρματος του λαιμού. Απλώστε μια καλή ποσότητα από το ελαφρώς ζεσταμένο αμυγδαλέλαιο προσώπου στο λαιμό και καλύψτε τον με μία ζεστή και υγρή κομπρέσα. Μετά από 10 έως 15 λεπτά αφαιρέστε το λάδι με το γαλάκτωμα καθαρισμού με αμύγδαλο ή με ίριδα.

 Επίδραση σε βάθος μέσα από απαλό άγγιγμα

Διαθέστε λίγο χρόνο για μια στιγμή αναζωογονητικής περιποίησης και χαρίστε στα μάτια σας ένα προσεκτικό, ευεργετικό μασάζ.
Απλώστε την κρέμα ματιών με άγριο τριαντάφυλλο γύρω από τα μάτια.
Με τις άκρες των δακτύλων σας ασκήστε ελαφρά πίεση για περίπου τρία δευτερόλεπτα στο σημείο ανάμεσα στο Α και στο Β.
Επαναλάβετε τη διαδικασία ανάμεσα στα σημεία Γ και Δ και ολοκληρώστε το μασάζ, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στο σημείο Δ.

Μασάζ προσώπου

Αδειάστε το περιεχόμενο μίας κάψουλας ελαίου για το πρόσωπο με άγριο τριαντάφυλλο στην παλάμη σας και απλώστε το λάδι στο πρόσωπό σας. Κατόπιν τοποθετήστε το μεσαίο δάκτυλο και τον παράμεσο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών και χαϊδέψατε χωρίς πίεση τα ανώτερα τμήματα των ζυγωματικών προς τη μύτη και πάλι πίσω περνώντας τα δάκτυλα πάνω από το τόξο των φρυδιών. Επαναλάβετε μερικές φορές αυτά τα απαλά χάδια. Το μασάζ ενισχύει την κυκλοφορία του δέρματος στο ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια ενώ έχει ευεργετική και χαλαρωτική επίδραση.

Spa εν οίκω – Χαλάρωση στο δικό σας χώρο

Ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση έχει η χρήση μίας μάσκας προσώπου κατά τη διάρκεια του μπάνιου, π.χ. με το κρεμώδες αφρόλουτρο με άγριο τριαντάφυλλο. Απλώστε ομοιόμορφα τη μάσκα στην καθαρή επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού. Αφού την αφήσετε να δράσει, αφαιρέστε τη μάσκα με μαντηλάκια ή ελαφρώς βρεγμένο βαμβάκι και ξεπλύνετε τα υπολείμματα με χλιαρό νερό. Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε μία κρέμα προσώπου.

Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας μετά από μία κουραστική ημέρα

Μετά από μία κουραστική ημέρα ή ένα μακρύ ταξίδι, η απλή χρήση της δροσιστικής μάσκας με ίριδα ενδείκνυται για την ταχεία αναζωογόνηση του δέρματος και των αισθήσεων. Μετά από μόνο 5 έως 10 λεπτά χρόνο δράσης, η επιδερμίδα αποκτά μία χαλαρή και απαλή αίσθηση. Ταυτόχρονα, το ευχάριστο και δροσιστικό άρωμα του μείγματος από φυσικά αιθέρια έλαια διεγείρει τις αισθήσεις και αναζωογονεί.

Χαλάρωση για κουρασμένα και ταλαιπωρημένα μάτια

Τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα μάτια τονώνονται γρήγορα, όταν μετά τη χρήση της κρέμας ματιών με άγριο τριαντάφυλλο τοποθετήσετε πάνω στα κλειστά βλέφαρα δύο κομμάτια βαμβάκι βρεγμένα ελαφρά με χλιαρό νερό για δέκα λεπτά και παράλληλα χαλαρώσετε.