ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝΠεριποίηση από την κορυφή ως τα νύχια > Ευαίσθητες περιοχές στο σώμα

Κρέμα χεριών νυχτολούλουδο

 Για ώριμες επιδερμίδες (45-50 +)

Η επιδερμίδα αποτελεί το μεγαλύτερο καθώς και ένα από τα σημαντικότερα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Μας προστατεύει από τις επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Σε κάθε στάδιο της ζωής μας, η επιδερμίδα μας έχει διαφορετικές απαιτήσεις για την περιποίηση και την προστασία της.

 

Η ώριμη επιδερμίδα έχει ιδιαίτερες ανάγκες. Οι ορμονικές αλλαγές μπορούν να την κάνουν πιο λεπτή, να επηρεάσουν τη λειτουργία της ως φράγμα και να μειώσουν την άμυνά της. Μειώνεται η ικανότητά της να δεσμεύει την υγρασία κι εμφανίζει ξηρότητα. Η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα της, όπως και η αναπλήρωση των θρεπτικών ουσιών, ελλατώνονται. Οι ρυτίδες στο πρόσωπο γίνονται πιο αισθητές. Σε αυτό το στάδιο βοηθά η Σειρά Περιποίησης Προσώπου και Σώματος Νυχτολούλουδο της Weleda, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ώριμη επιδερμίδα με τάση για ξηρότητα.

 

 

Τονωτική Σειρά Περιποίησης Σώματος με Νυχτολούλουδο

 Η τονωτική σειρά περιποίησης σώματος με εξαιρετικά δραστικά συστατικά, όπως το βιολογικό έλαιο νυχτολούλουδου, συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητά της και της προσφέρει εντατική θρέψη. Το λουλουδάτο και φρέσκο άρωμά της, θυμίζει ανθισμένα νυχτολούλουδα.

 

 

Κρέμα Χεριών Νυχτολούλουδο

Η κρέμα απορροφάται εύκολα. Περιέχει πολύτιμο βούτυρο καριτέ, αναζωογονεί εξαιρετικά τα χέρια με τάση ξηρότητας, ενώ ενισχύει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.  Η σύνθεσή της με εκχύλισμα Σεντέλα, λειαίνει και προσφέρει ορατά πιο ομαλή όψη στην επιδερμίδα, ενώ την κάνει βελούδινα απαλή.

 

Δερματολογικά πιστοποιημένη συμβατότητα προς το δέρμα. 

 

Συμβουλή χρήσης: Προσθέστε στην Κρέμα Χεριών μερικές σταγόνες από το Λάδι Τόνωσης Νυχτολούλουδο για ακόμη πιο πλούσια ενυδάτωση.

 

  

 Το νυχτολούλουδο δεν ακολουθεί το ρυθμό άνθισης των περισσοτέρων λουλουδιών, αφού ξεδιπλώνει τα άνθη και το άρωμά του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και η ώριμη γυναίκα αφήνει το βράδυ πίσω της την καθημερινότητα κι αναζητά λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Το νυχτολούλουδο τη συντροφεύει και τη βοηθά να ξεδιπλώσει τη λάμψη της, αφού προσφέρει στην ώριμη επιδερμίδα με τάση για ξηρότητα όλα τα δραστικά συστατικά που αναζωογονούν το μεταβολισμό και ενισχύουν τη φυσική προστασία της επιδερμίδας.