ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝΦροντίδα για τη μητέρα και το μωρό

Βρεφική και Παιδική σειρά με μολόχα για ευαίσθητες και ατοπικές επιδερμίδες

 

Η φύση μας χαρίζει νέα ζωή – και ότι χρειαζόμαστε για να την προστατέψουμε!

Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος που προστατεύει από τις εξωτερικές επιρροές και μέσω του οποίου αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, ένας περιποιητικός προστατευτικός μανδύας καθώς και η διατήρηση της υγείας του δέρματος είναι απαραίτητα ήδη μετά τη γέννηση. Το βρεφικό δέρμα είναι πέντε φορές πιο λεπτό από το ενήλικο δέρμα. Η σύσταση του βρεφικού λιπώδη υποδόριου ιστού είναι διαφορετική καθώς και η κεράτινη στοιβάδα περιέχει λιγότερο λίπος.  Ήδη πριν ξεκινήσει το μωρό να ανακαλύπτει τον κόσμο με τα μάτια του, τον αντιλαμβάνεται μέσω του δέρματός του. Το απαλό χάδι των γονιών ή ένα μαλακό αεράκι κάνουν τον κόσμο ‘εμπειρία’. Συγχρόνως όμως το δέρμα χρειάζεται προστασία. Μέσω της ακόμη λεπτής, δίχως λίπους κεράτινης στιβάδας, η υγρασία μπορεί εύκολα να χαθεί, κάτι που εξασθενεί το φυσικό προστατευτικό φραγμό του δέρματος. Αυτό οδηγεί το δέρμα πολλών μωρών να εμφανίζουν ξηρότητα και κατά συνέπεια να γίνεται πιο ευάλωτο σε ουσίες που εισβάλλουν από το εξωτερικό περιβάλλον.

Το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται απαλή περιποίηση

Η νέα σειρά με Μολόχα της Weleda, δίχως άρωμα, έχει σχεδιαστεί ειδικά για το βρεφικό δέρμα που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο ή με τάση εμφάνισης νευροδερματίτιδας. Επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως εκχύλισμα πανσέ και βιολογικής δενδρομολόχας έχουν ηρεμιστική δράση, περιβάλλουν το δέρμα με ένα καταπραϋντικό κουκούλι. Θρεπτικό, βιολογικό λάδι καρύδας και σησαμιού ενισχύουν το φυσικό προστατευτικό φράγμα του δέρματος, ενώ προσφέρουν εντατική περιποίηση, ανακουφίζουν απαλά τον ήπιο κνησμό και τους ερεθισμούς, ώστε να νιώσει το παιδί σας και πάλι άνετα με το δέρμα του.

Η σειρά περιποίησης με Μολόχα της Weleda περιβάλλει το δέρμα με ένα στρώμα προστασίας και το βοηθά στην ανάπλασή του. Σε αντίθεση με προϊόντα όπως η βαζελίνη και το λάδι παραφίνης, τα λίπη που είναι όμοια με τα φυσικά λίπη του σώματος μπορούν πράγματι να σταθεροποιήσουν την κεράτινη στιβάδα του δέρματος – βοηθώντας να διατηρηθεί η υγρασία του.

Τα προϊόντα περιποίησης για το δέρμα της Weleda έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με ιατρούς και μαίες κι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.Κρέμα Αλλαγής Πάνας με Μολόχα, δίχως άρωμα

  Για εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και δέρμα με νευροδερματίτιδα Δρα καταπραϋντικά ...

Κρέμα Προσώπου με Μολόχα, δίχως άρωμα

Για εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και δέρμα με νευροδερματίτιδα Δρα ...

Γαλάκτωμα Σώματος με Μολόχα, δίχως άρωμα

Για εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και δέρμα με νευροδερματίτιδα Δρα ...