ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝΠεριποίηση από την κορυφή ως τα νύχια > Περιποίηση προσώπου

Καθαρισμός Προσώπου

Η φιλοσοφία μας

Εμείς οι άνθρωποι αποτελούμε κάτι περισσότερο από το εμφανές. Η ομορφιά μας είναι τόσο φανερή όσο και αισθητή και ζωντανή. Αισθανθείτε κι εσείς πώς η γνώση για την αρμονική σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης, καθιστά τα προϊόντα περιποίησης της Weleda μοναδικά: τα φυσικά ενεργά συστατικά υποστηρίζουν στοχευμένα τις δυνάμεις της ίδιας της επιδερμίδας, καθώς ενισχύεται η φυσική της ισορροπία. Με τα προϊόντας περιποίησης της Weleda μπορεί η επιδερμίδα σας να ξεδιπλώσει την αυθεντική της ομορφιά.

 

Υπόσχεση Ποιότητας

·         Πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά

·         Δίχως συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες

·         Δίχως πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο

 

Weleda – Σε αρμονία με τον άνθρωπο και τη φύση

 

Καθαρισμός προσώπου

Ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας αποτελεί σε κάθε ηλικία τη βάση για μια αποτελεσματική περιποίηση. Τα προϊόντα καθαρισμού της Weleda περιέχουν πρώτες ύλες από βιολογικές καλλιέργειες και καθαρίζουν σε βάθος, δίχως να ξηραίνουν την επιδερμίδα, ενώ έχουν εναρμονιστεί με τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Έτσι, προετοιμάζεται η επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο να δεχτεί την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης της Weleda, από τις σειρές Ίριδα, Άγριο Τριαντάφυλλο και Ρόδι.

Η αμαμελίδα, ο θαυματουργός αυτός καρπός, ηρεμεί και περιποιείται την επιδερμίδα, βελτιώνει την όψη των πόρων και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

 Ήπιο γαλάκτωμα καθαρισμού

Ήπιο Γαλάκτωμα Καθαρισμού καθαρίζει τους πόρους σε βάθος προστατεύει από την ξηρότητα   Με εκχύλισμα αμαμελίδας κανονική και ξηρή επιδερμίδα     Το κρεμώδες γαλάκτωμα καθαρισμού ...

Αναζωογονοτική τονωτική λοσιόν

Αναζωογονητική Τονωτική Λοσιόν δροσίζει και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας   με εκχύλισμα αμαμελίδας για κάθε τύπο επιδερμίδας   Η δροσερή Τονωτική  Λοσιόν αφαιρεί ...

2 σε 1 Γαλάκτωμα καθαρισμού και Τονωτική Λοσιόν

2 σε 1 Γαλάκτωμα καθαρισμού και Τονωτική Λοσιόν     καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και τονώνει με μία κίνηση   με ...