ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝΦροντίδα για τη μητέρα και το μωρό > Βρεφική και Παιδική σειρά με καλέντουλα > Tips

Επαναλανσάρισμα βρεφικής σειράς


Η WELEDA, ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ

Επιδιώκοντας πάντοτε τη δημιουργία φυσικών προϊόντων άριστης ποιότητας, η Weleda προχώρησε στην περεταίρω βελτίωση της βραβευμένης βρεφικής σειράς περιποίησης με καλέντουλα, ώστε να εξασφαλίσει πως είναι ακόμη καλύτερη από ότι στο παρελθόν. Εδραιωμένη εδώ και δεκαετίες, η Weleda αποτελεί την ηγετική μάρκα προϊόντων μεταξύ των φυσικών βρεφικών καλλυντικών.

Τώρα σε νέα υπέροχη συσκευασία και με βελτιωμένη σύνθεση για πολλά από τα προϊόντα.

Βρεφική περιποίηση Weleda: Προστασία και περιποίηση από το ξεκίνημα της ζωής

Οι νέοι γονείς επιθυμούν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Έτσι, η Weleda χρησιμοποιεί αποκλειστικά συστατικά που είναι συμβατά με το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και υποστηρίζουν την υγιή του ανάπτυξη. Η βρεφική περιποίηση της  Weleda δρα ολιστικά στο σώμα, στο μυαλό και στο πνεύμα. Ενώ περιποιείται το δέρμα, τα προϊόντα προσφέρουν αρμονία στις λειτουργίες του δέρματος και ανακούφιση ώστε να διατηρεί προστατευμένο το δέρμα του μωρού σας.

Η σειρά αποτελείται από δέκα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με μαίες. Από τις κρέμες και τα λάδια έως τα προϊόντα καθαρισμού, η σειρά αυτή αντιμετωπίζει όλες τις καθημερινές ανάγκες του βρεφικού και παιδικού δέρματος, ενώ βοηθά και το ενήλικο δέρμα να ξαναβρεί τη φυσική του ισορροπία.                                        

Έξι κρέμες και λάδια κυκλοφορούν με βελτιωμένη σύνθεση και με ακόμη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οργανικές πρώτες ύλες. Η σύνθεση των προϊόντων για το μπάνιο, καθώς και το Λάδι Περιποίησης Καλέντουλας δίχως άρωμα, δεν έχουν αλλάξει, αφού  λειτουργούν ήδη σαν πρότυπα στην αγορά.

Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση NATRUE και η φιλικότητα προς το δέρμα, ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα, είναι δερματολογικά πιστοποιημένη.

Καθώς το δέρμα του παιδιού σας είναι πιο ευαίσθητο, πιο λεπτό και πιο διαπερατό από το δικό σας, τα προϊόντα της βρεφικής σειράς περιποίησης με καλέντουλα της Weleda δεν περιέχουν συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες. Όπου είναι δυνατό, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες από βιοδυναμικές καλλιέργειες ή πιστοποιημένες άγριες καλλιέργειες. Έπειτα, οι πρώτες ύλες ελέγχονται και επεξεργάζονται σύμφωνα με τις δικές μας προδιαγραφές υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα που κυκλοφορούν με νέα σύνθεση έχουν υπέροχο φυσικό άρωμα από αιθέρια έλαια φιλικά προς το δέρμα.


Η ΣΕΙΡΑ

Νέα και βελτιωμένα

Κρέμα Καλέντουλας για την αλλαγή πάνας: Περιποιείται και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή της πάνας. Δίχως άρωμα. Σωληνάριο  75 ml.

Κρέμα Καλέντουλας για το πρόσωπο: Προστατεύει και ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα. Η κρέμα αυτή ενδείκνυται επίσης για το ευαίσθητο ενήλικο δέρμα. Σωληνάριο 50 ml.

Κρέμα Καλέντουλας για προστασία από το κρύο: Προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου από το κρύο και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ενδείκνυται επίσης για το ευαίσθητο ενήλικο δέρμα. Σωληνάριο 30 ml.

Κρέμα Καλέντουλας για μωρά: Προσφέρει εντατική περιποίηση για τη θρέψη των ξηρών σημείων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στην περιοχή της πάνας, εφόσον το δέρμα δεν παρουσιάζει ερεθισμό από την υγρασία. Σωληνάριο 75 ml.

Γαλάκτωμα Σώματος Καλέντουλας για μωρά και παιδιά: Περιποιείται απαλά και ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα. Σε φιάλη PET 200 ml.

Λάδι Περιποίησης Καλέντουλας: Προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και προσφέρει απαλή περιποίηση αφήνοντας το δέρμα του μωρού σας απαλό και βελούδινο. Με ήπιο άρωμα. Σε φιάλη PET 200 ml.

Νέες συσκευασίες

Αφρόλουτρο Καλέντουλας για μωρά και παιδιά με εκχυλίσματα βοτάνων: Σε συνδυασμό με ζεστό νερό, η σύνθεση των προσεχτικά επιλεγμένων ωφέλιμων συστατικών βοηθά να ηρεμήσετε, καταπραΰνετε και χαλαρώσετε το μωρό σας έπειτα από μια δραστήρια ημέρα. Σε φιάλη PET 200 ml.

Κρεμώδες Βοτανόλουτρο Καλέντουλας για μωρά και παιδιά: Καθαρίζει απαλά και θρέφει το ευαίσθητο δέρμα. Προσφέρει αίσθηση ζεστασιάς και βοηθά στην πρόληψη από την ξηρότητα.  Σε φιάλη PET 200 ml.

Σαμπουάν Καλέντουλας και Αφρόλουτρο: Καθαρίζει απαλά το ευαίσθητο δέρμα και διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών του μωρού. Πολύτιμο αμυγδαλέλαιο βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας. Απαλό με τα μάτια. Σε φιάλη PET 200 ml.

WELEDA – η ηγετική μάρκα μεταξύ των φυσικών βρεφικών καλλυντικών

WELEDA – Σε αρμονία με τη φύση και τον άνθρωπο

Η Weleda δημιουργεί ανθρωποσοφικά φαρμακευτικά προϊόντα και φυσικά καλλυντικά προϊόντα από το 1921, εστιάζοντας κυρίως στην ποιότητα – από τη συλλογή των πρώτων υλών μέχρι το ολιστικό προϊόν. Όπου είναι δυνατό, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες από βιοδυναμικές καλλιέργειες ή πιστοποιημένες άγριες καλλιέργειες. Έπειτα, οι πρώτες ύλες ελέγχονται και επεξεργάζονται σύμφωνα με τις δικές μας προδιαγραφές υψηλής ποιότητας. Με τον τρόπο αυτό, χρησιμοποιούμε την πολυετή εμπειρία μας στα φυσικά φαρμακευτικά προϊόντα και τη βιομηχανία καλλυντικών για να προσφέρουμε φυσικά καλλυντικά προϊόντα που φέρνουν το ανθρώπινο ον και τη φύση σε αρμονία. Η υπεύθυνη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον υπήρξε πάντοτε σημαντική για εμάς: η αειφόρος ανάπτυξη, το δίκαιο εμπόριο, η ενεργής προστασία των πόρων μέσω  καλλιεργειών και προγραμμάτων προστασίας των ειδών, καθώς και διαφάνεια κατά το μέγιστο δυνατόν προς όφελος των πελατών μας, είναι για τη Weleda αυτονόητα.