ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝΦροντίδα για τη μητέρα και το μωρό > Εγκυμοσύνη & Θηλασμός > Συνήθεις ερωτήσεις

Χαλαρωτικά λουτρά της Weleda, όαση φροντίδας και αναζωογόνησης στο μπάνιο.


Χαλαρώστε και νιώστε ανάλαφρη μέσα στη γεμάτη μπανιέρα με ένα από τα έξι φυσικά λουτρά της Weleda, τα οποία προσφέρουν ευχάριστη ηρεμία ή αναζωογόνηση. Τα απαλά γαλακτώματα δεν κάνουν αφρό ώστε να είναι πολύ ήπια προς το δέρμα.

Weleda λουτρά μπάνιου – περιέχουν φυσικά αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια κερδίζονται από τα αρωματικά αποστάγματα των φυτών, όπως π.χ. στο κρεμόλουτρο άγριου τριαντάφυλλου της Weleda.

Το άρωμα των τριαντάφυλλων αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο. Για ένα μόλις κιλό έλαιο τριαντάφυλλου πρέπει να συλλεχθούν περίπου 5.000 κιλά άνθη τριαντάφυλλων με το χέρι. Πάνω από 450 αρωματικά στοιχεία του τριαντάφυλλου μας είναι ήδη γνωστά. Το άρωμα τριαντάφυλλου έχει επιρροή στην ψυχή του ανθρώπου, προσφέροντας χαλάρωση, σαγήνη, αίσθηση ζεστασιάς και εξισορροπητική δράση.

Κούραση και εξάντληση; Επιλέξτε το δροσιστικό λουτρό ή το κρεμοντούς κίτρου και απολαύστε την αίσθηση αναζωογόνησης, φρεσκάδας και ξεκούρασης στο σώμα σας.

Συμβουλή της μαίας.

Μην παραμένετε στο ζεστό νερό πάνω από μισή ώρα, καθώς θα επιβαρυνθεί η ήδη ξηρή επιδερμίδα. Η καλύτερη θερμοκρασία για το κυκλοφορικό βρίσκεται στους 37 – 38 βαθμούς Κελσίου.