ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝΦροντίδα για τη μητέρα και το μωρό > Εγκυμοσύνη & Θηλασμός > Συνήθεις ερωτήσεις

Νιώθετε κούραση και βάρος σε γάμπες και πόδια;


Αυτή την περίοδο νιώθετε έντονα πόσο καταπονούνται τα πόδια σας. Ξεκουράστε τα συχνότερα και ξαπλώστε με τα πόδια ψηλά. Το μασάζ με μια βούρτσα και τα κρύα ντους ενισχύουν το κυκλοφοριακό. Το τονωτικό gel σώματος κίτρου Weleda και το Venadoron για ξεκούραστα πόδια Weleda, αποτελούν τα φυσικά προϊόντα περιποίησης για τα πόδια της Weleda και προσφέρουν αναζωογόνηση, φρεσκάδα και ξεκούραση.

Weleda Venadoron για ξεκούραστα πόδια – αίσθηση ελαφρότητας στα πόδια, φυσικά όμορφα. Το Venadoron με αμαμελίδα δροσίζει, ξεκουράζει και απορροφάται γρήγορα. Το Venadoron ενισχύει αποδεδειγμένα τη μικροκυκλοφορία και διευκολύνει έτσι τη μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών υλών στα κύτταρα. Το Venadoron μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ, κατά περίπτωση και συχνότερα.

Weleda βάλσαμο ποδιών – δροσίζει τα πόδια και δυναμώνει το δέρμα. Τα πόδια σας θα χαίρονται για την τακτική περιποίηση με το βάλσαμο. Το βάλσαμο δροσίζει τα κουρασμένα, ταλαιπωρημένα πόδια και δρα δεσμευτικά απέναντι στον ιδρώτα.

Weleda βοτανόλουτρο καστάνου – για ευεργετικά ποδόλουτρα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και χαρίζει ένα αίσθημα ξεκούρασης στα άκρα.